PRESENTACIÓ: Qui som ?

Som un grup d'estudiants d'Educació Infantil de la URV. L'objectiu principal del nostre blog és familiaritzar als nens i nenes amb les estacions de l'any i que coneguin les característiques més rellevants de cada estació.

CARACTERÍSTIQUES

A continuació hi ha explicades les característiques més importants de cada estació de l'any.TARDOR


La tardor comença el dia 21 de setembre i acaba el dia 21 de desembre.
La tardor és l'estació que segueix l'estiu. El temps es fa més fred i els dies s'escurcen. Plou sovint i pot fer molt de vent. Les fulles es tornen grogues, vermelles i marrons, i cauen dels arbres.
Però encara que faci una mica de fred, pots divertir-te igualment. Pots jugar enmig de les fulles seques, menjar panellets per Tots Sants.HIVERN


L'hivern comença el dia 21 de desembre i acaba el dia 21 de març.
L'hivern és el temps més fosc i fred de l'any. El sol només brilla unes quantes hores cada dia, i a la tarda es fa fosc molt aviat. Però l'hivern també és el temps de diverses celebracions i festes, com ara Nadal, Cap d'Any i Reis.
A l'hivern, potser t'estimes més quedar-te a casa calentó, però sortir a fora també pot ser divertit, sobretot si neva. Pots fer ninots de neu, lliscar amb un trineu i fer guerres amb boles de neu.
No es veuen gaires animals rondant, a l'hivern; la majoria es protegeixen del fred.PRIMAVERA


La primavera comença el dia 21 de març i acaba el dia 21 de juny.
La primavera és l'època de l'any en què comença a fer més bon temps i els dies s'allarguen. Hi ha més dies de sol, i les plantes comencen a créixer.
A la primavera, els arbres els surten fulles tendres i verdes. Les abelles van d'una flor a una altra per agafar-ne el pol·len.ESTIU


L'estiucomença el dia 21 de juny i acaba el dia 21 de setembre.
L'estiu és l'època més calorosa de l'any. Fa molt sol i l'aire és ple d'insectes que zumzegen i d'olor de les flors.
A l'estiu, els escoles tanquen per vacances. Ara toca jugar! Molta gent passa les vacances a la platja. A les carreteres, els estacions de tren i els aeroports sempre hi ha moviment.
L'espai "Méteo K" explica, en aquest capítol, les principals característiques de les quatre estacions de l'any.

 http://www.edu3.cat/Edu3tv/Fitxa?p_id=27890